Šumivé víno Chandon Brut je cuvée 60% Chardonnay a 40% Pinot Noir a vyrába sa metódou Charmat po dobu 8 mesiacov.
Chandon Brut je svieže a elegantné víno s mäkkým, veľkorysým poschodím a chrumkavým záverom.
Hrozno pochádza z viníc nachádzajúcich sa na úpätí Ánd v údolí Uco v nadmorskej výške 1000-1200 metrov nad morom, vo vyhlásenej oblasti Mendoza.
Chandon Brut sa najlepšie hodí k jedlám:
SYR: Krémové syry, predjedlá z lístkového cesta
MÄSO: Steaky, údené kuracie
MORSKÉ PLODY: Vyprážané kalamáry, kaviár na toaste
ZELENINA: Čerstvá zelenina s bylinkovým dipom
OMÁČKY: Citrusové
DEZERT: Sušienky, sladké pečivo
INÉ: Smotanové cestovinové jedlá (ravioli)
KALIFORNSKÁ MIESTNA ŠPECIALITA: Slané, orieškové alebo smotanové jedlá. Vyprážané
kura, popcorn s olejom z bielych hľuzoviek
Obsah alkoholu: 12%
Dostupné balenie: 0,75 L