Tequila CAZCABEL je vyrábaná v oceňovanej micro destilérií vo vysočine pohoria v oblasti Jalisco v Mexiku. Využíva výhradne tradičné metódy výroby, ktoré garantujú najvyššiu kvalitu ručnej výroby.
Tequila Cazcabel Blanco prechádza trojitou destiláciou a filtrovaná odpočíva, aby získala krásnu hladkosť s perfektne vybalansovanou chuťou čerstvej agávy a jemného korenia. Naproti tomu Tequila Reposado zreje približne 8 mesiacov v sude z amerického duba, kým nezíska vyváženú chuť agáve a dubu.
Na rozdiel od iných infúznych destilátov, tequila CAZCABEL je blendovaná so skutočnými ingredienciami a tequilou, ničím iným. Značka využíva najlepší yukatánsky med, kávu Arabicca a kokosy z Jalisco, aby doplnili chuť základnej tequily Cazcabel Blanco.