Na prestížnych slepých degustáciách často patrí medzi víťazov. Whisky The Matsui je novinkou v portfóliu KOFTU a určite si získa nejedného fanúšika whisky.
Táto whisky je destilovaná v prírodných krásach Kurajoši. Vášnivý tím v Japonsku využíva tradičné metódy aj inovácie. Zároveň pri výrobe rozvíja nové udržateľné metódy. Na výrobu sa používajú destilačné sudy o veľkosti 1000, 3000 alebo 5000 litrov. Chuť whisky je výrazne ovplyvnená počasím a zrením v rôznych druhoch sudov. V tejto oblasti je subtropické podnebie s veľkými teplotnými rozdielmi počas leta a zimy. V lete tu dosahuje teplota až hranicu 35 stupňov Celzia, v zime je to niekde okolo nuly.
The Matsui sa destiluje v sude Mizunara, ktorý predstavuje „unikátnu metódu zrenia“. Vďaka tomuto sudu dostáva whisky vôňu santalového dreva. Rovnaké drevo sa používa aj vo vonných tyčinkách, ktoré sa pália v chrámoch.
V našej ponuke nájdete jednosladovú whisky THE MATSUI - SAKURA CASK, ktorá je typická bohatými a výraznými tónmi bielych kvetov a jemného korenia. Milovníci kvetinových vôní si prídu na svoje pri whisky THE MATSUI - MIZUNARA CASK. Posledná whisky z našej ponuky THE MATSUI - THE PEATED zas očarí jemnou chuťou a ovocnou chuťou s dymovým záverom.
Kompletnú ponuku whisky Matsui nájdete na našom e-shope.
The Matsui sa destiluje v sude Mizunara, ktorý predstavuje „unikátnu metódu zrenia“. Vďaka tomuto sudu dostáva whisky vôňu santalového dreva. Rovnaké drevo sa používa aj vo vonných tyčinkách, ktoré sa pália v chrámoch.
V našej ponuke nájdete jednosladovú whisky THE MATSUI - SAKURA CASK, ktorá je typická bohatými a výraznými tónmi bielych kvetov a jemného korenia. Milovníci kvetinových vôní si prídu na svoje pri whisky THE MATSUI - MIZUNARA CASK. Posledná whisky z našej ponuky THE MATSUI - THE PEATED zas očarí jemnou chuťou a ovocnou chuťou s dymovým záverom.
Kompletnú ponuku whisky Matsui nájdete na našom e-shope.